Valmennukset

Human League on uuden ajan yritysvalmentaja, joka vahvistaa jatkuvassa muutoksessa välttämättömiä ajattelun, vaikuttamisen ja päätöksenteon taitoja.

Valmennuksemme auttavat tavoittamaan jokaiselle yksilölle uniikin vaikuttavuuden ytimen, luomaan optimaaliset olosuhteet oman potentiaalin hyödyntämiseen, uudistamaan ajattelua ja synnyttämään tulevaisuutta rakentavia, parasta arvoa tuottavia päätöksiä.

 
Ota yhteyttä
Vaikuttajavalmennus

Vaikuttajavalmennus

Paras versioni peliin -valmennusohjelma johtajille, jotka haluavat kasvattaa vaikuttavuuttaan

Miten lisäät varmuuttasi ja vaikuttavuuttasi? Miten vapautat potentiaalisi? Miten johdat aivojesi ja ajattelusi usiutumiskykyä? Miten päätät viisasti ja synnytät parasta arvoa?

Tule mukaan löytämään vastauksia Paras versioni peliin -vaikuttajavalmennukseen. Valmennusohjelma koostuu neljästä erillisestä moduulista, joista jokainen sisältää ryhmävalmennuksen, henkilökohtaisen coachauksenja omat harjoitukset. 

Kokonaisuus toteutetaan pienryhmävalmennuksena, otamme ryhmään mukaan 6 henkilöä.

Seuraava valmennusohjelma toteutetaan Tampereella, ja se käynnistyy pe 4.9.2020.

Moduuli 1   | MINÄ vaikuttajana 4.9.2020 
Moduuli 2  | Parhaan potentiaalin kasvualusta 25.9.2020
Moduuli 3  | Aivojen hyvinvointi & uusiutuva ajattelu 29.10.2020
Moduuli 4  | Viisas vaikuttaminen 26.11.2020

Lisätiedot ja valmennusohjelman esite: info@humanleague.fi

 

Ilmoittaudu

Tiimivalmennus

Huipputiimi hyödyntää yksilöiden parhaat vahvuudet
03

Tiimissä viisaus tiivistyy ja asiantuntijuus jalostuu. Uutta ja ennennäkemätöntä syntyy ajatusten vaihdon risteyksissä. Nämä tavoitteet luovat perustaa tiimien olemassaololle.

Huonosti toimivan tiimin tulos on kompromissi, jonka paras arvo on laiha sopu. Vuoromonologit eivät synnytä mitään. Aidosti uutta luova vuoropuhelu perustuu luottamukseen ja yhteiselle asialle omistautumiseen.

Tiimi on olemassa synnyttääkseen yhdessä jotakin, joka on enemmän kuin mitä yksilöiden ketju saisi aikaan. Tämä mahdollistuu, kun jokainen yksilö saa tiimissä tilaa loistaa vahvuuksillaan.   

Miten tiimistä saadaan aidosti enemmän kuin yksilöiden summa? Mitä ominaisuuksia ja taitoja se edellyttää yksilöiltä, mitä tiimiltä yhdessä? Miten tiimin suoritus saadaan uudelle tasolle?

Kysy lisää Paras versioni peliin -tiimivalmennuksestamme.

Ota yhteyttä

Räätälöity valmennus

Paras versioni peliin | räätälöidyt yksilö- ja tiimivalmennukset

Kaipaatko tukea toimintapojesi muuttamiseen tai vahvuuksien hyödyntämiseen osana johtamistasi? Voisiko tiimisi tuottaman arvon nostaa seuraavalle tasolle?

Lähtökohtamme ja tavoitteemme on tukea syvällistä systeemitason muutosta, joka muuttaa yksilön, tiimin tai viime kädessä koko yhteisön kokemusta itsestään ja mahdollisuuksistaan.

Tulokset näkyvät kasvaneena inhimillisenä hyvinvointina, potentiaalina ja suorituskykynä, sekä parempaa arvoa synnyttävänä toimintana.  

Ota yhteyttä, teemme veloituksetta kartoituksen ja ehdotuksen tilanteeseenne sopivasta valmennuskokonaisuudesta, 

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

Tule mukaan valmennukseen tai suunnitellaan sinulle räätälöity ohjelma.

Valitse alta sinua kiinnostava teema, tai kerro miten voimme auttaa. Otamme yhteyttä! 

Olen kiinnostunut seuraavista valmennusohjelmista:

Liity nyt
Tule mukaan Human League -yhteisöön rakentamaan valoisampaa tulevaisuutta! Ollaan ihmisiksi ja tuotetaan hyviä jälkiä ympärillemme. Liittymällä yhteisöömme saat uutiskirjeen muodossa uusiutumiseen ja muutokseen liittyviä vinkkejä sekä ensimmäisten joukossa tietoa tulevista tapahtumista ja valmennuksista..
X
STILL NOT SURE WHAT TO DO?
We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.
Form is not available. Please visit our contact page.
X
Liity nyt

Tule mukaan Human League -yhteisöön rakentamaan valoisaa tulevaisuutta! Liittymällä yhteisöömme saat uutiskirjeen muodossa ajattelemisen aiheita uuden ajan johtamiseen, tuottavaan tiimi- ja esimiestyöskentelyyn sekä tietoa tulevista tapahtumista ja valmennuksista.
X