Valmennukset

Human League on uuden ajan yritysvalmentaja, joka vahvistaa jatkuvassa muutoksessa välttämättömiä ajattelun, vaikuttamisen ja päätöksenteon taitoja.

Valmennuksemme auttavat tavoittamaan jokaiselle yksilölle uniikin vaikuttavuuden ytimen, luomaan optimaaliset olosuhteet oman potentiaalin hyödyntämiseen, uudistamaan ajattelua ja synnyttämään tulevaisuutta rakentavia, parasta arvoa tuottavia päätöksiä.

 
Ota yhteyttä
Vaikuttajavalmennus

Vaikuttajavalmennus

Paras Versioni Peliin™
–vaikuttajavalmennus

Valmennus on vaikuttajille räätälöity kokonaisuus, joka auttaa vahvistamaan jatkuvassa muutoksessa välttämättömiä oman ajattelun johtamisen, vaikuttamisen ja päätöksenteon taitoja.

Ohjelmaan sisältyy 5 pienryhmävalmennusta, 4 yksilövalmennusta, aivojen hyvinvointia ja suorituskykykyä mittaava BrainMind Audit® -profiili, sekä moduulien teemoihin liittyvät testit, välitehtävät ja omat harjoitukset. 

Seuraava valmennusohjelma toteutetaan keväällä 2022. Pienryhmävalmennusten paikkana Tampere, Hotel Lillan, Kurjentaival 35.   

Moduuli 1   | MINÄ vaikuttajana | to 17.02. klo 12.30-16.30 
Moduuli 2  | Ura ja hyvä elämä | ke 23.03. klo 12.30-16.30
Moduuli 3  | Aivojen hyvinvointi & laadukas ajattelu | to 21.04. 12.30-16.30
Moduuli 4  | Paras versioni peliin | to 19.05. klo 12.30-16.30
Moduuli 5  | Follow up valmennus | syksyllä 2022

Otamme valmennusryhmään mukaan enintään 8 henkilöä.

Valmennusohjelman hinta on 3 790 € (+alv).
Early bird -hinnat: ilmoittautuminen 15.9. mennessä 3 290 € (+alv), ilmoittautuminen 15.10. mennessä 3 490 € (+alv) 

Tutustu valmennusohjelmaan tästä Paras Versioni Peliin vaikuttajavalmennus 

Lisätiedot: saara@humanleague.fi 040 722 1693
                       millie@humanleague.fi 044 982 5285    

Ilmoittaudu

Tiimivalmennus

Huipputiimi hyödyntää yksilöiden parhaat vahvuudet
03

Tiimissä viisaus tiivistyy ja asiantuntijuus jalostuu. Uutta ja ennennäkemätöntä syntyy ajatusten vaihdon risteyksissä. Nämä tavoitteet luovat perustaa tiimien olemassaololle.

Huonosti toimivan tiimin tulos on kompromissi, jonka paras arvo on laiha sopu. Vuoromonologit eivät synnytä mitään. Aidosti uutta luova vuoropuhelu perustuu luottamukseen ja yhteiselle asialle omistautumiseen.

Tiimi on olemassa synnyttääkseen yhdessä jotakin, joka on enemmän kuin mitä yksilöiden ketju saisi aikaan. Tämä mahdollistuu, kun jokainen yksilö saa tiimissä tilaa loistaa vahvuuksillaan.   

Miten tiimistä saadaan aidosti enemmän kuin yksilöiden summa? Mitä ominaisuuksia ja taitoja se edellyttää yksilöiltä, mitä tiimiltä yhdessä? Miten tiimin suoritus saadaan uudelle tasolle?

Kysy lisää Paras Versioni Peliin –tiimivalmennuksesta.

Ota yhteyttä

Räätälöity valmennus

Paras Versioni Peliin | räätälöidyt yksilö- ja tiimivalmennukset

Kaipaatko tukea toimintapojesi muuttamiseen tai vahvuuksien hyödyntämiseen osana johtamistasi? Voisiko tiimisi tuottaman arvon nostaa seuraavalle tasolle?

Lähtökohtamme ja tavoitteemme on tukea syvällistä systeemitason muutosta, joka muuttaa yksilön, tiimin tai viime kädessä koko yhteisön kokemusta itsestään ja mahdollisuuksistaan.

Tulokset näkyvät kasvaneena inhimillisenä hyvinvointina, potentiaalina ja suorituskykynä, sekä parempaa arvoa synnyttävänä toimintana.  

Ota yhteyttä, teemme veloituksetta kartoituksen ja ehdotuksen tilanteeseenne sopivasta valmennuskokonaisuudesta, 

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

Tule mukaan valmennukseen tai suunnitellaan sinulle räätälöity ohjelma.

Valitse alta sinua kiinnostava teema, tai kerro miten voimme auttaa. Otamme yhteyttä! 

Olen kiinnostunut seuraavista valmennusohjelmista:

Liity nyt
Tule mukaan Human League -yhteisöön rakentamaan valoisampaa tulevaisuutta! Ollaan ihmisiksi ja tuotetaan hyviä jälkiä ympärillemme. Liittymällä yhteisöömme saat uutiskirjeen muodossa uusiutumiseen ja muutokseen liittyviä vinkkejä sekä ensimmäisten joukossa tietoa tulevista tapahtumista ja valmennuksista..
X
STILL NOT SURE WHAT TO DO?
We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.
Form is not available. Please visit our contact page.
X
Liity nyt

Tule mukaan Human League -yhteisöön rakentamaan valoisaa tulevaisuutta! Liittymällä yhteisöömme saat uutiskirjeen muodossa ajattelemisen aiheita uuden ajan johtamiseen, tuottavaan tiimi- ja esimiestyöskentelyyn sekä tietoa tulevista tapahtumista ja valmennuksista.
X